Heintz Bil – Vi gör det personligt !

Välkommen till ett bilföretag med anor i regionen sedan 1946 då min farfar Gunnar Heintz startade Gunnar Heintz Bil Aktiebolag med säte i Åmål. Företaget var då representant för General Motors Nordiska AB.
Kjell Heintz Bil Aktiebolag grundades 1992 av min far Kjell-Olov Heintz och verksamheten bedrivs sedan 2002 från vår fullserviceanläggning belägen direkt i anslutning till Åmåls norra infart.  

Vi är idag återförsäljare för Mazda och Fiat Professional (transportbilar),  och  Auktoriserad serviceverkstad för dessa varumärken  samt Saab.

Digitaliseringen blir en allt större del i vår vardag och bilbranschen är inget undantag. Mycket information och kunskap om våra produkter och tjänster finns idag att tillgå via ”nätet”, vilket underlättar och effektiviserar både för oss och våra kunder.
MEN – Att köpa bil är näst efter husköpet många gånger den största affär du gör, och vi på Heintz Bil är övertygade om att den personliga kontakten och det personliga mötet fortsatt är och kommer vara enormt viktigt för dig i denna process. Att kunna se, provköra och erhålla professionell vägledning i anslutning till ditt bilköp kan inte fullt ut ersättas av en app eller webbsida.

Dagens bilar blir dessutom alltmer tekniskt avancerade, och kräver många gånger ingående kunskap om dess funktioner, handhavande och skötsel för att kunna nyttjas och uppskattas till fullo. Detta kräver mer – inte mindre hjälp till dig som konsument.

Att få träffa och tala om din bil med en engagerad och kunnig servicerådgivare är också enormt viktigt när din bil behöver service, eller om något felmeddelande visas eller problem uppstår.

Med vår långa historia och erfarenhet i branschen är det vår övertygelse att detta är viktigt för ett enkelt och tryggt bilägande för dig som kund, både idag och i framtiden.  Affärsrelationer bygger på förtroende.
Vi brinner för det vi gör och VI GÖR DET PERSONLIGT !

Hjärtligt välkommen pröva oss.
Peo Heintz med personal
0532-60 79 96

 

 

Vår fullserviceanläggning vid Åmåls Norra infart.


 

VI GÖR DET PERSONLIGT !

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Torsdag 07.00-17.00
Fredag 07.00-16.00
Helger Stängt
Vardagar 09.00-18.00
Helger Stängt
Vardagar 07.00-16.00
Helger Stängt